Call Us : 26 18 28 26

Billig Overnatning

Home  >>  Billig Overnatning

Sov trygt til en kanon pris

Privat- og erhvervsmæssigt kommer man ud for at skulle finde et sted at overnatte, når man er på rejse rundt i landet. Mange bliver tiltrukket af nordjyllands hovedstad, Aalborg, af forskellige grunde. Byen er i vækst og mange flytter til fra nær og fjern. Det kan enten være studerende, turister, håndværkere, familiebesøgende eller helt andre. I hvert tilfælde er det vigtigt at finde et sted med tryg overnatning til en god og billig pris. Inde i Aalborg kan det let blive besværligt at finde billig overnatning. Her skal man enten på dyrt hotel, eller på privat adresse og leje et værelse. På Nymarksminde Bed and Breakfast får du ikke bare et værelse – du får en hel ferielejlighed. Og det kan gøres for helt ned til 275,- pr. person pr. nat ved to personer i en lejlighed. Faciliteterne er placeret tæt ved Aalborg og Nørresundby – i nærheden finder du desuden byen Vodskov. På Nymarksminde ser vi flere gæster, som har brug for billig overnatning i Aalborg – de arbejder/studerer måske i byen i 2-3 måneder, og ser ikke nogen grund til at leje en hel bolig af den grund. Her er en ferielejlighed et perfekt valg!

For os på Nymarksminde har det altid været vigtigt med den glade og tilfredse gæst. Derfor står vi altid til rådighed med info om alt på selve gården – men også omkring lokalområdet, og størstedelen af nordjylland. Er der noget du vil vide, så spørger du bare. Personalet er indenfor rækkevidde hele døgnet. Her kan du altid forvente god service, perfekte faciliteter, hjælpsomt værtskab og hyggelig atmosfære sammen med den billige overnatning. Inde i lejlighederne finder du eget køkken med redskaber, køleskab, lille fryser og komfur. Du får også dit eget badeværelse med toilet, håndvask og bruser – og du skal ikke engang betale for det varme vand eller elektriciteten. Vores lejligheder er fuldt møbleret med sofagruppe, spisebord, fjernsyn og meget mere. Plus, i sommersæsonen får du gratis adgang til Farmpark med Mini-zoo og Fodboldgolf-bane. Dét er specielt relevant for børnefamilier!

Nymarksminde – billig overnatning aalborg – få det hele til en super pris. Kontakt os med det samme og book! Har du brug for længerevarende overnatning, så har vi selvfølgelig altid et godt tilbud parat!

img_fem_stjerner_bb
img_visit_aalborg

[grid-gallery id=1]