Call Us : 26 18 28 26

Overnatning Ålborg

Home  >>  Overnatning Ålborg

Tæt på alle seværdighederne

Det gode ved Nymarksminde er at gården ligger så tæt på nordjyllands hovedstad, Aalborg / Ålborg. Med let adgang til byen og kun 10 minutters kørsel, er overnatning på Nymarksminde Bed and Breakfast en perfekt mulighed for turister, såvel som for langtrejsende håndværkere eller studerende. I nedenstående afsnit kan du læse mere om hvad du får ud af at bo på Nymarksminde, når du har brug for at overnatte i Ålborg.


Er du ikke interesseret i at tage til Ålborg for at shoppe/handle, så ligger den lille by Vodskov kun 1 km fra gården. Her finder du små butikker, tankstationer og større supermarkeder, som eks. Netto og Brugsen. Følger du motorvejen nordpå finder du desuden Frederikshavn og Skagen, hvor du kan opleve Danmarks hyggeligste havneby og grenen – selve spidsen af landet.
I Ålborg finder du utallige muligheder. Leder du efter hyggelige gader og stræder, så tag en gåtur ned ad gågaden Algade og forbi Vor Frue Kirke eller besøg Aalborghus Slot, hvor du kan komme ind og se gamle gange og kældre. Trænger du til en shoppingtur, skal du besøg Friss shoppingcenter, eller gågaden Bispensgade. Her findes masser af forskellige butikker og noget for alle sanser. Det kan bestemt anbefales at overnatte i Ålborg i maj måned. Her kan du nemlig opleve Ålborg Karneval, som er nordeuropas største folkelige parade med ca. 25.000 deltagere. Hvert år er der et nyt tema, som hele nordjylland samles om at fejre. Kommer du langvejs fra, og har brug for et sted at overnatte i forbindelse med Karnevalet, er Nymarksminde Bed and Breakfast perfekt til formålet. Disse er blot få af de tusinder af muligheder for beskæftigelser Ålborg giver – og overnatningen hos os gør selvfølgelig det hele lidt hyggeligere.

img_fem_stjerner_bb

Det gør ingen forskel om du er i bil, eller bus. Der er lige let adgang til Nymarksminde for alle. Gården er placeret tæt på motorvej E45, hvor du kan køre direkte fra afkørsel 18 og ind på Nymarksminde. Hos os er der også rig mulighed for at parkere bilen, da vi et stort areal kun tilegnet til netop dette – og det koster selvfølgelig intet at parkere bilen hos os. Hvis du er i bus, er det lige så enkelt at finde Nymarksminde. Der findes tre forskellige buslinjer, som kun stopper 500 meter væk og én linje som stoppe ved indkørslen – og de kører alle til og fra Ålborg Centrum. Se mere på vores hjemmeside omkring offentlig transport til Nymarksminde.

img_visit_aalborg