Call Us : 26 18 28 26

Ferielejligheder

Home  >>  Ferielejligheder

Overnatning i Ferielejligheder

På Nymarksminde Bed and Breakfast finder du 10 skønne ferielejligheder. Når du booker en lejlighed vil du straks se alle mulighederne som overnattende gæst på Nymarksminde. Her får du nemlig lidt af hvert!

Alle ferielejligheder indeholder alt fra fjernsyn, radio, fri internet og gratis el-forbrug, til toilet, bruser og håndvask. Hver lejlighed indeholder desuden køkken med køleskab og lille fryser, masser af siddepladser, spisebord og sofa. Mod ekstra betaling har du desuden adgang til vaskemaskiner og tørretumbler, som står klar til at efterkomme dine behov. De er alle placeret tæt ved ferielejlighederne, hvilket gør det let tilgængeligt at vaske og tørre tøj – ellers kan du hænge det på tørresnoren og få det luftet af den friske vind.

På vores Bed and Breakfast finder du 2 slags ferielejligheder – en stor og en lille. Den store lejlighed har plads op til 6 personer. Den lille lejlighed har plads op til 4 personer. I den store lejlighed kan der også flyttes en babyseng ind, således der er plads til 7 personer.

[grid-gallery id=2]

Vi har gjort utroligt meget ud af dekorationen og møbleringen af hver eneste lejlighed. Hver og én er unikt indrettet med forskellige hyggelige lænestole, sofaer og borde, som vi har indkøbt specielt til formålet.

Udenfor lejlighederne fortsætter mulighederne. Her finder du eksempelvis vores mest populære attraktioner, næstefter Bed and Breakfast: Farmparken med Fodboldgolf. Når du booker en lejligheder hos os får du automatisk fri adgang til disse beskæftigelser, som er åbne i sommerhalvåret. Du har desuden også fri adgang til vores indendørs Swimmingpool, som også er åben i sommersæsonen.

Husk:
Ankomst tidligst Kl.15.00 og seneste Kl.21.00.
Afrejse senest Kl.10.00

Det får du

Inde i Lejlighed:

Tv i lejlighed
Fjernsyn
Wifi i lejlighed
Gratis internet
Toiletter
Toilet
Vask og bruser
Bruser og håndvask
Køkken
Køkken med komfur
Puslebord
Puslebord
Møbler
Møbler

Udenfor Lejlighed:

Vaskemaskine
Vaske-maskine
Tørretumbler
Tørre-tumbler
Grill til rådighed
Grill
Havemøbler
Havemøbler
Hoppepude
Hoppepude
Legeplads
Legeplads

I Sommersæson:

Dyrepark / minizoo
Dyrepark / Minizoo
Fodboldgolf
Fodboldgolf
Swimmingpool
Indendørs Swimmingpool