Call Us : 26 18 28 26

Nymarksminde

Home  >>  Nymarksminde

Renoverede ferielejligheder

Gården Nymarksminde finder du i naturskønne nordjylland, lidt udenfor den lille by Vodskov. Siden 2001 har ejerne Inger og Ole Risager haft Bed & Breakfast. Igennem årene er gården blevet udvidet med flere lejligheder, aktiviteter og faciliteter.

Det gode ved Nymarksminde er netop den centrale placering i nordjylland, med kun 10 minutters kørsel til Aalborg via motorvejen, som findes 300 meter fra indgangen til gården. Med så let adgang til motervejen, er det let at bo som turist på Nymarksminde – det er altid nemt at komme syd- og nordpå.

Dyrepark og MiniZoo

På gården findes en lille dyrepark med alle de traditionelle danske bondegårdsdyr, som eksempelvis køer, grise, høns, får og mange andre dyr. I sommersæsonen er denne dyrepark åben for besøgende, og som overnattende gæst på Nymarksminde har du gratis adgang hertil. Det er det perfekte sted at slippe børnene fri og lade dem lege på naturlegepladsen og selvfølgelig kæle og fodre alle dyrene. Hver dag (i sommersæsonen) klokken 10.15 er der rundvisning og fodring af dyrene.

Det kan du selvfølgelig læse meget mere om på Nymarksmindes hjemmeside under dyrepark / minizoo og farmpark.

Fodboldgolf

Ved siden af parken ligger en stor 18 hullers fodboldgolf-bane med masser af spændende forhindringer og udfordringer. Det populære spil kan i sommersæsonen nydes af alle besøgende gæster på Nymarksminde. Her kan du frit benytte fodbolde og trækvogne. Der stilles også scorekort og skriveredskaber til rådighed. Som overnattende gæst har du også fri adgang hertil. Så der er ikke nogen undskyldninger for at sidder over. Kom og spil fodboldgolf på Nymarksminde.

Læs meget mere om Nymarksmindes fodboldgolf-bane på hjemmesiden under fodboldgolf.

Nymarksminde gård